top of page

" A woman is the full circle. Within her is the power to create, nurture and transform."

- Diane Mariechild

(deze pagina is nog in ontwikkeling)

Omdat wij vrouwen niet gemaakt zijn om 24/7 in een masculine maatschappij te functioneren, heb ik speciaal voor die vrouw die niet alleen voor de ander maar ook voor zichzelf wil (gaan) zorgen, meer in haar eigen kracht wil gaan staan, wil leren en blijven verzachten, behoefte heeft aan rust en dromen waar wil maken een keuze in aanbod. 

natuurel vrouwencirkel limburg ceremonie horst .jpeg

Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van vrouwen die samenkomen om te verbinden, te luisteren, te delen, te inspireren en "gewoon" te zijn. In ons dagelijks leven is dat helaas allemaal niet zo vanzelfsprekend meer. Vanwege mijn eigen behoefte aan dit alles is er naast het faciliteren van de cacaoceremonies ook een verlangen voor het faciliteren van vrouwencirkels ontstaan. Deze cirkels organiseer ik samen met een andere mooie vrouw; Anniek Verheijen van @mooionkruid.  

Ceremoniele (womb) massage

Een ceremoniele massage voor vrouwen met aandacht voor de baarmoeder (womb). Een plek waar jouw leven ooit begonnen is, jouw creatiekracht, zachtheid en liefde mag stromen en nieuw leven mag beginnen. De massage is niet alleen voor vrouwen met een kinderwens. Ook wordt deze massage ingezet bij menstruatieklachten, meer verbinding ervaren met jouw lichaam, het loslaten van trauma en/of spanning of ter ontspanning. Naast de massage zet ik mijn drum en boost van cacao in en als je wilt i.c.m. met persoonlijk leefstijladvies. 

natuurel massage vrouwen womb horst limburg.jpeg
womb natuurel rite of the womb horst limburg.png

Rite of the Womb

De Rite of the Womb, ook bekend als de Baarmoeder Rite, is een ceremonie die is ontworpen om heling en empowerment te brengen aan vrouwen. Het is gebaseerd op sjamanistische principes en wordt vaak uitgevoerd als een rituele zegening om de heling van de baarmoeder en het loslaten van emotionele bagage te bevorderen. 

De 13de Rite is

een geschenk aan jezelf. Hierna mag je de Rite ook doorgeven aan andere vrouwen. 

bottom of page