top of page

Supermarktsafari

Graag neem ik, de boodschappencoach van Limburg, jou mee op supermarktsafari. Tijdens een 1,5 uur durende supermarkt survival leer ik jou wat echt gezond eten is. Zo kun jij voortaan zelf een gezonde boodschappenlijst samenstellen.

De principes van mijn rondleiding zijn gebaseerd op die uit het boek en de cursus van levensmiddelentechnoloog ir. Ralph Moorman; De boodschappencoach. Een boek en uitgebreide cursus welke een heel andere kijk op gezonde voeding heeft dan het Voedingscentrum. En ik leg je graag uit waarom.

Wil je:

 • Etiketten leren lezen?

 • Weten hoeveel vrije suikers een product bevat?

 • Weten wat de claims op verpakkingen betekenen?

 • Weten wat de echte gezonde producten in de supermarkt zijn?

Het is mijn missie is om meer bewustwording te creëren. Hierdoor kan jij een  bewuste keuze maken en zelf verantwoordelijkheid nemen over je eigen gezondheid en geluk. 

Het is ongelooflijk tof dat ik voor JUMBO Phicoop (te Sevenum) regelmatig een supermarktsafari mag organiseren.

 

Wil je mee op de eerstvolgende safari in de supermarkt? Meld je dan aan via de servicebalie van JUMBO Phicoop. De kosten hiervan zijn 10 euro. Je ontvangt dan tevens een leuke goodiebag, inclusief recepten en samenvatting! We starten om 18.30 uur in de coffeecorner vooraan de winkel.

jumbo boodschappencoach supermarktsafari natuurel_edited.jpg

Geplande supermarktsafari's

Start 18.30 uur @ Jumbo Phicoop, Sevenum​.

 •  

  dinsdag 18 april

   

 • dinsdag 5 september

 • dinsdag 28 november

jumbo boodschappencoach supermarktsafari natuurel jumbo 1.jpg

Natuurlijk is het ook mogelijk om de safari op een andere locatie te verzorgen. Bijvoorbeeld samen met jouw vriendinnen op supermarktsafari? Of liever 1 op 1? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact met me op zodat we dit even samen af kunnen stemmen. 

 Ik zag door alle bomen het bos niet meer. 
Ellen met haar Supermarktsafari was het antwoord.  
Ze wees ons wat een gezonde keuzes zijn. Zorgde ervoor dat we niet meer in valse claims trappen en gaf tips en alternatieven die makkelijk passen in het dagelijks leven. Een grote plus wat mij betreft. 
Ik doe nu bewuster boodschappen, krijg minder suiker binnen terwijl ik wel gewoon lekker eet. 

Esther, Venlo

bottom of page