Walk & Talk

 Wist je dat? 

- wandelen je vetverbranding verbeterd? 

- wandelen je algemene conditie verbeterd?

- wandelen je hersenactiviteit stimuleert?

- wandelen je spieren en gewrichten versterkt?

- wandelen je helpt afschakelen van dagelijkse prikkels? 

Allemaal plussen toch?! En, je komt lekker in de frisse lucht en op de mooiste plekjes van ons land. 

 

Ik heb ervoor gekozen om mijn coaching voortaan (grotendeels) via walk & talks in te zetten. 

Op deze manier kom je letterlijk in beweging en kun je met mijn praktische tools stappen gaan zetten naar een nieuwe fitte jij! 

De mogelijkheden die ik aanbied zijn in groepsverband en individueel. 

De verschillen in een nutshell: 

  • Walk & Talk Basics -> eerste stappen in inzicht in je huidige zelfzorglevel en keuzes die je daarbinnen maakt. Je gaat met nieuwe positieve energie naar huis. 
  • Terug Naar Start - stappenplan -> maak van jouw lijf een fit lijf in 30 dagen. Je zult, zowel live als online, alle tools ontvangen om te kiezen voor een fit lijf. Voortaan heb je zelf de touwtjes in handen en hoef je niet afhankelijk te zijn van eetschema's, calorieën tellen en dat ellendige hongergevoel. 
  • 1 op 1 coaching -> liever 1 op 1? Ik zal een liefdevolle eerlijke spiegel voor je zijn, zodat je echt anders kunt gaan kiezen en excuses herkent en vriendelijk bedankt. 

 

 "Even tijd voor mezelf" 
"Op zoek naar een manier waarop ik het gezonde leven tot vanzelfsprekend kan maken" 
"Omdat ik al een tijdje vastloop in mijn doel om gewicht te verliezen"

5 groepen gingen je inmiddels voor en door alle positieve reacties heb ik er heel veel zin in om weer een volgende te faciliteren. 
Wandelend & kletsend door de mooie Schadijkse Bossen in Noord-Limburg. 
Een feestje elke keer. 

Wil je met positieve energie naar huis? En concrete stappen gaan zetten om jouw zelfzorglevel naar een hoger niveau te tillen?

Voel je welkom om een keer mee te gaan! 

 

26 januari '20 is de eerstvolgende Walk & Talk Basics. En deze keer met een extraatje! We gaan helemaal nuchter wandelen. Je krijgt van te voren 7 tips met betrekking tot Intermittent Fasting en een lijstje do's. En no worries, jij kunt dit ook! 
Inmiddels heb ik zo veel positieve resultaten gezien bij het toepassen van Intermittent Fasting dat ik enthousiast ben geraakt en zo veel mogelijk mensen dit ook wil laten ervaren. 

Op deze blog die ik eerder schreef kun je alles lezen over Intermittent Fasting. 

 

We starten om 10 uur en zullen rond 12.30 uur weer terug zijn. Jouw investering hiervoor is  €25,- 

 

Het wordt een prachtige wandeling met inzichten in je huidige voedingspatroon en hoe dit ook anders kan! 

 

Klaar om te leren van 2019 en in 2020 nog meer te staan voor je eigen energie, fitness en zelfzorg? Geef je dan snel op via het contactformulier! Er zijn maximaal 8 plekken. 

 

Leuk om je de 26e te ontmoeten! 

 

 


De tools die jij nodig hebt om de fitte versie van jezelf te worden! 

 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lukt het je niet je streefgewicht te behalen? Geen idee meer waar jouw lijf en hoofd blij van wordt? Moeite je energie op peil te houden? 

 

Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. 

Terug Naar Start! In 30 dagen kun je jouw body en Mind een reset geven en weer lekker in je lijf zitten! 

Hiervoor heb ik een praktisch 30 daags programma + stappenplan voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. Voornamelijk de hormonen cortisol (het stresshormoon) en insuline (het suikerhormoon) zullen centraal staan. Dit gaan we doen door op 5 oktober elkaar te ontmoeten tijdens een Walk & Talk. Vervolgens zul je laagdrempelige opdrachten en superpraktische info ontvangen via de besloten Facebookgroep. In deze 30 dagen plan ik 3 keer een live groepscall in, waarin ik live al je vragen beantwoord en nog dieper op de stof in ga. 

Op 2 november sluiten we het traject af met wederom een inspirerende Walk & Talk, waarna jij alle kennis hebt om deze in de praktijk te gaan brengen. Beide Walk & Talks duren ruim 2 1/2 uur. We nemen ruim de tijd om in de natuur te zijn en oefeningen te doen. Voor jezelf zorgen hoeft echt geen struggle te zijn!

Tevens ontvang je mijn E-books Kickstart (t.w.v. 12,95) en Foodchoices (t.w.v. 6,99 welke ik samen met Malu van MINAMAL-U schreef) 

 

Er kies ervoor om de groep niet te groot te maken. Er zullen maximaal 8 personen kunnen deelnemen. 

Jouw investering voor deze hele maand coaching van mij is  €149,- 

Lijkt me ontzettend tof om jou samen met alle andere deelnemers, met mijn allernieuwste stappenplan vol met inspiratie te faciliteren. Heb je nog vragen of wil je je opgeven? Neem dan gerust contact met me op.

 


Liever 1 op 1 coaching? Dat kan ook! 

Wil je eerlijke feedback en nu echt stappen gaan zetten om jezelf op nr. 1 te gaan zetten en ook daar te houden? 

 

Ook ik trap af en toe in een valkuil. Zorgen voor anderen, mijn agenda overvol plannen zodat er geen tijd meer over blijft om te gaan sporten, vermoeidheid oplossen met koffie en te veel aan suiker. Check! Wat fijn is dat ik deze patronen snel herken en dus ook weer snel anders kan gaan kiezen. 

Ik heb geen suiker nodig als oppepper. Die oppepper zit in mijzelf. Blijkbaar ben ik te lang iets aan doen wat energie vreet. Dat loslaten en kiezen voor energiegevers kan retespannend zijn, maar geeft mega veel ruimte. 

 

In mijn coaching naar jou ben ik een liefdevolle spiegel. Je zult na de motiverende Walk en Talk weer de energie voelen om anders te gaan kiezen. 

Weg met de maskers en excuses. The time is now! 

 

De wandelingen duren ongeveer 2 1/2 uur, zodat er voldoende tijd is om even stil te staan bij wat er mag zijn en om weer stappen te gaan zetten naar meer energie, vreugde en vrijheid. 

 

Individuele coaching kan eenmalig of in 3 sessies in 1 maand. 

Jouw investering voor 1 sessie is  € 149,- en voor 3 sessies  € 419,-

Benieuwd of dit bij jou past? Ik stem graag even met je af. 

 

En vergeet niet, LOVE YOURSELF ENOUGH TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE.

 

LFS!