Zie je door de bomen het bos niet meer? Lukt het je niet je streefgewicht te behalen? Geen idee meer waar jouw lijf en hoofd blij van wordt? Moeite je energie op peil te houden? 

 

10 jaar geleden heb ik zelf ontdekt wat het eten van pure onbewerkte voeding voor mij heeft betekend. Gelukkig heb ik ontdekt dat een after dinner dip en migraine er niet "gewoon bij horen" en dat ik niet 2x per jaar ziek hoef te zijn. Een fit en energiek lijf is wat ik mezelf gun. En dat gun ik jou ook!  Als je weet waar jouw lijf en hoofd blij van wordt, geeft dat de energie om daarmee door te gaan. 

Inmiddels heb ik vele anderen mogen ondersteunen in hun zoektocht naar een fit leven. En wat mooi om te zien dat dit geen struggle hoeft te zijn! 
Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. Hiervoor heb ik mooie programma's voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. Meer weten? 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.