Lonneke: 

Geen buikpijn en opgeblazen gevoel meer!

De adviezen en voedingstips die ik van Ellen kreeg zijn bruikbaar in mijn dagelijks leven. Zonder te veel poespas heb ik wijzigingen aangebracht in mijn voedingspatroon en ben nu klachtenvrij. Het heeft mij geholpen mijn doel in korte tijd te behalen. 

 

Wendy: 

Vele diëten, voedingsconsulentes en veranderingen van eetpatroon hadden niet de gewenste resultaten. Ik bleef moe en werd daarnaast een beetje moedeloos van alle verhalen wat wel en niet gezond voor je is. Wat moet ik nog geloven? Ellen gaf, na een uitgebreide anamnese, adviezen afgestemd op mijn klachten. Door beter en natuurlijker te gaan eten voelde ik me energieker, viel af, bleef goed verzadigd en leerde ik mijn lichaam beter kennen. Een goede combi voor mij. 

 

Ellen: 

8 weken na mijn 2e bevalling was ik er helemaal klaar mee en klaar voor een nieuwe start. Daarom ging ik voor advies naar Ellen van Natuurel. UIteindelijk heeft dit er tot geleid dat ik weer lekker in mijn vel zit! Ik ben 14 kilo afgevallen, heb geen suikerdips meer, vind het heerlijk om groentes te snacken en voel me uitgerust. En het allerbelangrijkste voor mij, de vrouwelijke maandelijkse kwaaltjes komen weer maandelijks tevoorschijn, goodbye PCOS!! 

 

Ed: 

Ik ging naar Ellen voor advies voor mijn psoriasis, die nogal hardnekkig is. Ellen adviseerde mij om bepaalde producten niet meer te gebruiken omdat ik er slecht op zou kunnen reageren. Een maand later was er al resultaat! De psoriasis werd al minder. Met wat kleine aanpassingen al dit resultaat. Daar ben ik erg blij mee. 

 

Debbie: 

Een collega tipte me om naar Ellen te gaan. Bij Ellen werd ik goed ontvangen. Ze schepte vertrouwen. We hebben de focus gelegd op mijn voeding. Ik leerde de do’s en don’t’s. Zienderogen werd de uitslag die ik had minder. Ik vind de besloten groep die Ellen beheert op facebook ook erg fijn. Hier zet ze vaak handige tips en wetenswaardigheden op. Het gaat nu veel beter met me en ik ben me bewuster van de voeding die ik tot me neem. Ik voel me energieker en meer uitgerust. Dank Ellen voor deze inzichten.