Wandelcoaching

 

 

Walk your talk!

 

Doen waar jij blij van wordt, je eigen 

zelfzorg serieus nemen, jezelf voeden i.p.v. vullen, door de bomen het bos weer zien en jezelf energiek voelen.

 

Hoe klinkt dat voor jou?

 Ook ik trap af en toe in een valkuil. Mijn agenda overvol plannen zodat er geen tijd meer over blijft om te gaan sporten, ja zeggen tegen een afspraak terwijl ik nee bedoel, vermoeidheid oplossen met koffie en te veel aan suiker. Check! Wat fijn is dat ik deze patronen snel herken en dus ook weer snel anders kan gaan kiezen.  

Ik heb geen suiker nodig als oppepper. Die oppepper zit in mijzelf. Blijkbaar ben ik te lang iets aan doen wat energie vreet. Dat loslaten en kiezen voor energiegevers kan retespannend zijn, maar geeft mega veel ruimte. 

 

Elke week staan we stil bij een bepaald thema. Alle holistische niveaus worden aangetikt, zodat jij na 5 weken niet alleen weet wat een beter eetpatroon is en ook weet wat jouw valkuilen en (praktische) mogelijkheden zijn. Weten hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen. Je gaat (weer) regie nemen in jouw drukke bestaan. Ik pas hierbij leuke oefeningen toe, geef je praktische tips voor thuis en zal een spiegel voor je zijn. Outside your comfort zone is where the magic happens! 
Na dit traject zul je meer rust, energie en overzicht ervaren in je dagelijks leven. 

 

Jezelf voeden met voeding i.p.v. vulling is vaak al de eerste stap. Je lijf weer de energie geven om ook andere keuzes te blijven maken maakt een groot verschil.

Fysieke voeding staat dan ook centraal tijdens de eerste wandelsessie. Daarnaast kies ik er ook vaak voor om nuchter te gaan wandelen met mijn coachees. Ik leer je daarom ook alles over hoe je verantwoord Intermittent Fasting toepast. Het lichaam leert zo namelijk weer gebruik te maken de vetten als energie (waardoor je makkelijker vetten gaat verbranden).  

 

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te checken of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad dan duurt het programma 5 weken. We ontmoeten elkaar 1 keer per week en lopen ongeveer 5 km. Elke sessie duurt 2 uur. Voor de laatste sessie heb ik nog een verassing in petto!
Deze 5 weken sta ik niet alleen tijdens de wandeling voor je klaar. Ook mag je me altijd mailen met vragen die tussendoor opkomen. Je ontvangt tevens mijn digitale Kickstart E-book met recepten en praktische tips. 

 

Woorden die matchen met dit traject: 

 • Zelfzorg
 • Hormoonbalans
 • Mindfulness
 • Rust
 • Bewustwording
 • Loslaten
 • Prioriteiten
 • Bewegen
 • Voeding
 • Energie
 • Intermittent Fasting

Als je hier van aan gaat dan ontmoet ik je graag voor een gratis (online) kennismakingsgesprek

 

Mijn tarief is 50,- euro excl. btw per uur. Hiermee kom je voor het gehele traject uit op 500,- euro excl. btw uit. In sommige gevallen wil je werkgever hierin graag ondersteunen. 
Het programma is eventueel te combineren met een detoxkuur. Ik stem graag met je af of dat passend is.