Walk & Talk Basics

 

"Even tijd voor mezelf" 

"Op zoek naar een manier waarop ik het gezonde leven tot vanzelfsprekend kan maken" 
"Omdat ik al een tijdje vastloop in mijn doel om gewicht te verliezen"

6 groepen gingen je inmiddels voor en door alle positieve reacties heb ik er heel veel zin in om weer een volgende te faciliteren. 
Wandelend & kletsend door de mooie Schadijkse Bossen in Noord-Limburg. 
Een feestje elke keer. 

Wil je met positieve energie naar huis? En concrete stappen gaan zetten om jouw zelfzorglevel naar een hoger niveau te tillen?

Voel je welkom om een keer mee te gaan! Het wordt een prachtige wandeling met inzichten in je huidige voedingspatroon en hoe dit ook anders kan. 

 

Joehoe! En we mogen weer! Natuurlijk richt ik de walk & talk dusdanig in dat we 1,5 meter afstand kunnen bewaren en zal ik van te voren even met iedereen contact hebben om te checken of er bepaalde klachten zijn. 

 

6 juni zal de er weer een Walk & Talk zijn. Heel veel zin in! We starten om 9 uur en zullen rond 11.00 uur weer terug zijn. Om nogmaals te vieren dat we weer mogen Walk & Talken heb ik een leuke actie bedacht! I.p.v 25 p.p. mag je nu een vriend, vriendin, vader, moeder, zus, broer, buurman, buurvrouw, neef, nicht, zoon of dochter GRATIS meenemen. 

 

Het thema is Intermittent Fasting. We gaan dus ook samen nuchter wandelen. Van te voren krijgt iedereen van mij persoonlijk informatie, zodat je dit principe ook verantwoord in kunt zetten èn na de Walk & Talk er zelfstandig mee aan de slag kunt. 

 

Klaar om nog meer te gaan staan voor je eigen energie, fitness en zelfzorg? Geef je dan snel op via het contactformulier!

Er zijn maximaal 8 plekken, zodat we voldoende afstand kunnen bewaren van elkaar. 

 

Leuk om je een keer te ontmoeten!