Terug naar Start

 

 

 De tools die jij nodig hebt om de fitte versie van jezelf te worden! 

 

Wil je eerlijke feedback en praktische handvaten om jouw zelfzorg naar een next level te tillen? 

 

En dat in slechts 4 weken? 

 

Ga mee Terug Naar Start! 

 

 

In deze bizarre tijd is het nog belangrijker dan anders om goed voor jezelf te zorgen.  En alleen dan kun je er ook echt voor anderen zijn. 

Het virus heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we meer tijd hebben dan anders om stil te staan bij onze eigen zelfzorg. Vind jij het ook belangrijk om aan je fitheid te werken? Energiek te zijn? Lekker in je vel te zitten? Weerstand te verhogen? En keuzes te maken waar jouw lijf en hoofd blij van wordt? Ga dan Terug Naar Start!

 

Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. 

Terug Naar Start! In 30 dagen kun je jouw body en Mind een reset geven en weer lekker in je lijf zitten! 

 

Hiervoor heb ik een praktisch 30 daags programma + stappenplan voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. Voornamelijk de hormonen cortisol (het stresshormoon) en insuline (het suikerhormoon) zullen centraal staan.

 

Ook ik trap af en toe in een valkuil. Mijn agenda overvol plannen zodat er geen tijd meer over blijft om te gaan sporten, ja zeggen tegen een afspraak terwijl ik nee bedoel, vermoeidheid oplossen met koffie en te veel aan suiker. Check! Wat fijn is dat ik deze patronen snel herken en dus ook weer snel anders kan gaan kiezen. 

Ik heb geen suiker nodig als oppepper. Die oppepper zit in mijzelf. Blijkbaar ben ik te lang iets aan doen wat energie vreet. Dat loslaten en kiezen voor energiegevers kan retespannend zijn, maar geeft mega veel ruimte. 

 

In mijn coaching naar jou ben ik een liefdevolle spiegel. Geen Walk & Talk, maar ONLINE coaching. Want zo kan het ook! In 4 weken reik ik jou al mijn praktische tools aan, die je stap voor stap kunt integreren in jouw eigen leefstijl. Dit doe ik middels het versturen van informatie en zullen we elkaar 4 keer telefonisch of via beeldbellen spreken. Je kunt me dan natuurlijk al jouw vragen stellen en samen maken we het passend zodat je deze tools blijvend toe zult kunnen passen. 

En dat dus 4 weken lang. En als je meer wilt weten over intermittent fasting en de invloed van hormonen op je lichaam dan zal ik hierover mijn zienswijze graag met je delen. 

 

.

.

.

Veel bewondering heb ik voor deze leuke dame! Begaan met haar coachees en zo wenst ze ook voor zichzelf het beste. Geen quick fixes meer! Waar ze eerder nog geregeld medicatie nam voor migraine, is dat nu beduidend minder. Dagmar volgde het Terug Naar Start programma online en durfde naar haar eigen keuzes te kijken. Zo ging ze stap voor stap andere keuzes maken en zich steeds fitter voelen. Toppertje! 

 

 

 

Wil je net als Dagmar het online coach traject volgen? Of net als 1 van de andere dames coaching van mij ontvangen? Neem dan gerust contact met met op! 

 Ik stem graag even telefonisch met je af of dit programma passend is voor je. 

 

Jouw investering voor mijn Terug Naar Start programma plus individuele coaching is nu slechts € 199,-

Je ontvangt dus naast de 4 online coachgesprekken (a 60 min.) het gehele Terug Naar Start programma, mijn digitale Kickstart (t.w.v. 12,95) en de online guide Foodchoices (t.w.v. € 6,99).    

 

Niet alleen nu, wel juist nu! 

En no worries, geen streng regime. Al daag ik je graag uit samen te kijken naar handige en onhandige keuzes van dit moment in jouw leefstijl.

Stap voor stap in het tempo dat past voor jou. 

 

Vergeet sowieso niet "Love Yourself Enough To Live a Healthy Life" 

 

LFS!