Terug Naar Start

 

 

 

 

 

 

De tools die jij nodig hebt om de fitte versie van jezelf te worden! 

 

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Lukt het je niet je streefgewicht te behalen?

Geen idee meer waar jouw lijf en hoofd blij van wordt?

Moeite je energie op peil te houden? 

Met super praktisch stappenplan

 

 Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. 

Terug Naar Start! In 30 dagen kun je jouw body en Mind een reset geven en weer lekker in je lijf zitten! 

Hiervoor heb ik een praktisch 30 daags programma + stappenplan voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. Voornamelijk de hormonen cortisol (het stresshormoon) en insuline (het suikerhormoon) zullen centraal staan. Dit gaan we doen door  elkaar eerst te ontmoeten tijdens een Walk & Talk. Vervolgens zul je laagdrempelige opdrachten en superpraktische info ontvangen via de besloten Facebookgroep. In deze 30 dagen plan ik 3 keer een live groepscall in, waarin ik live al je vragen beantwoord en nog dieper op de stof in ga. 

We sluiten het traject af met wederom een inspirerende Walk & Talk, waarna jij alle kennis hebt om deze in de praktijk te gaan brengen. Beide Walk & Talks duren ruim 2 1/2 uur. We nemen ruim de tijd om in de natuur te zijn en oefeningen te doen. Voor jezelf zorgen hoeft echt geen struggle te zijn!

 

Jouw investering voor deze hele maand groepscoaching van mij + 2 walk & talks is  € 189,- 

Tevens ontvang je mijn E-books Kickstart (t.w.v. 12,95) en Foodchoices (t.w.v. 6,99 welke ik samen met Malu van MINAMAL-U schreef) 

 

Ik kies ervoor om de groep niet te groot te maken. Er zullen maximaal 8 personen kunnen deelnemen. 

 

Lijkt me ontzettend tof om jou samen met alle andere deelnemers, met mijn allernieuwste stappenplan vol met inspiratie te faciliteren. Heb je nog vragen of wil je je opgeven? Neem dan gerust contact met me op.