Zie je door de bomen het bos niet meer? Lukt het je niet je streefgewicht te behalen? Geen idee meer waar jouw lijf en hoofd blij van wordt? Moeite je energie op peil te houden? 

 

10 jaar geleden heb ik zelf ontdekt wat het eten van pure onbewerkte voeding voor mij heeft betekend. Gelukkig heb ik ontdekt dat een after dinner dip en migraine er niet "gewoon bij horen" en dat ik niet 2x per jaar ziek hoef te zijn. Een fit en energiek lijf is wat ik mezelf gun. En dat gun ik jou ook!  Als je weet waar jouw lijf en hoofd blij van wordt, geeft dat de energie om daarmee door te gaan. 

Inmiddels heb ik vele anderen mogen ondersteunen in hun zoektocht naar een fit leven. En wat mooi om te zien dat dit geen struggle hoeft te zijn! 
Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. Hiervoor heb ik mooie programma's voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. 

 

 Wist je dat? 

- wandelen je vetverbranding verbeterd? 

- wandelen je algemene conditie verbeterd?

- wandelen je hersenactiviteit stimuleert?

- wandelen je spieren en gewrichten versterkt?

- wandelen je helpt afschakelen van dagelijkse prikkels? 

Allemaal plussen toch?! En, je komt lekker in de frisse lucht en op de mooiste plekjes van ons land. 

 

Ik heb ervoor gekozen om mijn coaching voortaan (grotendeels) via walk & talks in te zetten. 

Op deze manier kom je letterlijk in beweging en kun je met mijn praktische tools stappen gaan zetten naar een nieuwe fitte jij! 

De mogelijkheden die ik aanbied zijn in groepsverband en individueel. 

 

De verschillen in een nutshell: 

  • Walk & Talk Basics -> eerste stappen in inzicht in je huidige zelfzorglevel en keuzes die je daarbinnen maakt. Je gaat met nieuwe positieve energie naar huis. Lees hier meer...
  • Terug Naar Start - stappenplan -> maak van jouw lijf een fit lijf in 30 dagen. Je zult, zowel live als online, alle tools ontvangen om te kiezen voor een fit lijf. Voortaan heb je zelf de touwtjes in handen en hoef je niet afhankelijk te zijn van eetschema's, calorieën tellen en dat ellendige hongergevoel. Lees hier meer...
  • 1 op 1 coaching -> liever 1 op 1? Ik zal een liefdevolle eerlijke spiegel voor je zijn, zodat je echt anders kunt gaan kiezen en excuses herkent en vriendelijk bedankt. Lees hier meer...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.