Zie je door de bomen het bos niet meer? Lukt het je niet je streefgewicht te behalen? Geen idee meer waar jouw lijf en hoofd blij van wordt? Moeite je energie op peil te houden? 

 

11 jaar geleden heb ik zelf ontdekt wat het eten van onbewerkte voeding voor mij heeft betekend. Gelukkig heb ik ontdekt dat een after dinner dip en migraine er niet "gewoon bij horen" en dat ik niet 2x per jaar ziek hoef te zijn. Een fit en energiek lijf is wat ik mezelf gun. En dat gun ik jou ook!  Als je weet waar jouw lijf en hoofd blij van wordt, geeft dat de energie om daarmee door te gaan. 

Inmiddels heb ik vele anderen mogen ondersteunen in hun zoektocht naar een fit leven. En wat mooi om te zien dat dit geen struggle hoeft te zijn! 
Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk.  Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook. Hiervoor heb ik mooie programma's voor jou samengesteld. We gaan aan de slag met voeding en mindset. Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hoofd blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. 

 

Geregeld combineer ik mijn coaching met mooie wandelingen. Op deze manier kom je ook letterlijk in beweging en kun je met mijn praktische tools echt stappen gaan zetten naar een nieuwe fitte jij! 

 

 Wist je dat? 

- wandelen je vetverbranding verbeterd? 

- wandelen je algemene conditie verbeterd?

- wandelen je hersenactiviteit stimuleert?

- wandelen je spieren en gewrichten versterkt?

- wandelen je helpt afschakelen van dagelijkse prikkels? 

Allemaal plussen toch?! En, je komt lekker in de frisse lucht en op de mooiste plekjes van ons land. 

 

-> Wil je graag de uitdaging aan gaan en een detoxkuur starten? 

-> Heb je behoefte aan snelle eenmalige Kickstart call? 

-> Lijkt het je leuk om met een kleine groep mee te gaan met een Walk & Talk

-> 1 op 1 wandelcoaching kan ook. In 5 weken meer energie, rust en overzicht. 

 

Houd mijn pagina en socials  in de gaten voor nieuwe events.  

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Mocht je vragen hebben of even af willen stemmen, mail me gerust. Of vul het contactformulier even in, dan neem ik zo snel mogelijk contact  met je op. 

 

LFS! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.