Superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Mijn naam is Ellen Brummans. Ik ben 36 jaar en heb een grote interesse in een leuk en fit leven. Doordat ik zelf heb ervaren wat het eten van grotendeels pure onbewerkte voeding met me heeft gedaan en dit ook zag bij mensen om me heen die datzelfde deden, ben ik enthousiast geworden om hier meer over te weten te komen. Ik ben me daarom meer gaan verdiepen in voeding en heb een aantal opleidingen en cursussen gedaan. Inmiddels ben ik gediplomeerd trainer Hormoonfactor (hormooncoach), Evocircadian Coach (hormoontherapeut), detoxcoach en heb een specialisme in spijsverteringsproblemen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals orthomoleculaire darmtherapie, suppletieadvies, holistisch voeden en orthomoleculaire voeding voor kinderen. Ik geloof dat het mijn missie is om meer bewustwording te creëren, waardoor iedereen zelf een eerlijke en bewuste keuze kan maken en dus zelf verantwoordelijkheid kan nemen over eigen gezondheid, geluk en vreugde.

 

Door kennis die ik middels deze verschillende opleidingen op heb mogen doen, kan ik een hormonale disbalans in het lichaam herkennen en verbeteren. Ik kan je leren meer grip te krijgen op klachten en je uitleggen hoe je hier zelf verantwoordelijkheid in kunt nemen. Zo kan ik je bijvoorbeeld leren om niet meer vanuit calorieën te denken, maar vanuit voedingsstoffen. Hierbij heb ik geen commerciële belangen en kan jou dus transparante informatie geven. De 3 pijlers waarmee ik werk zijn voeding, beweging en stressmanagement.

 

Je hoeft echt geen honger te lijden om je fit te voelen, back to basic is de sleutel. In 2013 heb ik Natuurel opgericht en een heleboel mensen mogen coachen naar een fittere levensstijl. Super dankbaar ben ik voor het vertrouwen wat ik gekregen heb en de mooie stappen die ik zag die ieder voor zichzelf ging nemen. Voor nu voel ik dat het tijd is voor een ander aanpak. Ik stop met de individuele begeleiding. Natuurlijk stop ik niet met het uitdragen van mijn passie en missie. Hoe? Dat kun je allemaal lezen op de Home page. 

 

Ben je getriggerd door dit verhaal? Kijk gerust even verder op mijn site of neem contact met me op voor meer informatie. 

 

Groetjes Ellen

 

* LOVE YOURSELF ENOUGH TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE *