Superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Mijn naam is Ellen Brummans. Ik ben 37 jaar en woon in een gezellig dorp in Noord Limburg met mijn vriend en Nougat de poes.  

 

Doordat ik zelf heb ervaren wat het eten van grotendeels onbewerkte voeding met me heeft gedaan en dit ook zag bij mensen om me heen die datzelfde deden, ben ik enthousiast geworden om hier meer over te weten te komen. Mijn maandelijkse migraine verdween, was veel minder vaak ziek,  zat lekker in mijn energie en mijn huid werd rustiger. Ik ben me daarom meer gaan verdiepen in voeding en heb een aantal opleidingen en cursussen gedaan. Inmiddels ben ik gediplomeerd trainer Hormoonfactor (hormooncoach), Evocircadian Coach (hormoontherapeut), detoxcoach en heb een specialisme in spijsverteringsproblemen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals orthomoleculaire darmtherapie, suppletieadvies en orthomoleculaire voeding voor kinderen. 

 

Ondanks de gezonde voedingskeuzes die ik ging maken bleven sommige klachten toch de kop op steken. Er bleek meer van belang voor een duurzaam gezond en fit leven. Mindset en zelfzorg waren de key! Ik ging aan de slag met mijn eigen mindset, ging niet alleen beter eten maar overall beter voor mezelf zorgen. Dat was echt niet altijd de easy way! Toch super dankbaar dat ik hierdoor meer rust, geluk en gezondheid ben gaan ervaren.  De opleiding Holistisch Voeden kwam op mijn pad en dit bleek een mooie aanvulling voor mijn coaching. Je kunt namelijk nog zo gezond eten, maar als je je vasthoudt aan onhandige patronen dan kan daar geen superfood tegenop boxen. 

 

Het is mijn missie is om meer bewustwording te creëren, waardoor iedereen zelf een eerlijke en bewuste keuze kan maken en zelf verantwoordelijkheid kan nemen over eigen gezondheid, geluk èn vreugde.

 

Door kennis die ik middels deze verschillende opleidingen op heb mogen doen, kan ik een hormonale disbalans in het lichaam herkennen en verbeteren. Ik kan je leren meer grip te krijgen op klachten en je uitleggen hoe je hier zelf verantwoordelijkheid in kunt nemen. Zo kan ik je bijvoorbeeld leren om niet meer vanuit calorieën te denken, maar vanuit voedingsstoffen. Hierbij heb ik geen commerciële belangen en kan jou dus transparante informatie geven. Jezelf voeden i.p.v. vullen is wat ik je kan leren. En dan heb ik het niet alleen over je fysieke voeding ;) 

 

Ik geef je met liefde eerlijke feedback en praktische handvaten om ook jouw zelfzorg naar een Next level te tillen. 

 

Vind jij het belangrijk om aan je fitheid te werken? Energiek te zijn? Lekker in je vel te zitten? Je weerstand te verhogen? En keuzes te maken waar jouw lijf en hoofd blij van worden? Ga dan Terug naar Start! 

 

Als je weet wat je eet wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk. Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook! 

 

LFS! 

Ellen