Supermarktsafari

boodschappencoach / supermarktsafari

Graag neem ik, de boodschappencoach van Limburg, jou mee op supermarktsafari. Tijdens een 1,5 uur durende supermarkt survival leer ik jou wat echt gezond eten is. Zo kun jij voortaan zelf een gezonde boodschappenlijst samenstellen.

 

De principes van mijn rondleiding zijn gebaseerd op die uit het boek van levensmiddelentechnoloog  ir. Ralph Moorman; De boodschappencoach. Een boek dat een heel andere kijk op gezonde voeding heeft dan het Voedingscentrum. En ik leg je graag uit waarom..

 

Wil je:

  • Etiketten leren lezen?
  • Weten hoeveel vrije suikers een product bevat?
  • Weten wat de claims op verpakkingen betekenen?
  • Weten wat de echte gezonde producten in de supermarkt zijn?

Het is mijn missie is om meer bewustwording te creëren. Hierdoor kan jij een  bewuste keuze maken en zelf verantwoordelijkheid nemen over je eigen gezondheid en geluk. 

 

Het is ongelooflijk tof dat ik voor JUMBO Phicoop (te Sevenum) regelmatig een supermarktsafari mag organiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de safari op een andere locatie van Jumbo of Albert Heijn te verzorgen. Neem dan gerust contact met op via info@natuurel.nl  

 

Wil je mee op safari in de supermarkt? Meld je dan aan via de servicebalie van JUMBO Phicoop. De kosten hiervan zijn 10 euro. Je ontvangt dan tevens een leuke goodiebag, inclusief recepten en samenvatting! We starten om 18.30 uur bij de servicebalie.

 

Geplande safari's bij Jumbo Phicoop Sevenum (LI): 

 

7 september

5 oktober

2 november

 

We zien door de bomen het bos vaak niet meer en door de drukte van de dag wordt er vaak gekozen voor dat wat binnen handbereik is. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen al voldoende om positieve resultaten te bereiken, bijvoorbeeld wat meer energie, beter te slapen en/ of een gezond gewicht. 

Wanneer we starten met een supermarkt safari, vertel ik kort wat mijn achtergrond is en wat voeding voor invloed heeft op onze gezondheid. Daarna maken we een rondje door de supermarkt en geef ik uitleg over verschillende producten en leer ik je hoe je etiketten kunt lezen, zodat je hier voortaan zelf een bewuste keuze in kunt maken en gezonde boodschappen kunt doen. De reacties zijn positief en vooral de ‘aha-momentjes’ geven mij de energie om er mee door te gaan.